We’ve got a lot of stories to tell you

/ Film

Released

Released

Korte film

Berenklauw

Release 19 April 2023

2023

Feature film

Leeuwin

Released

15 oktober 2021

Feature film

De Slag om de Schelde

Drie jonge mensen beleven de oorlog elk vanuit een ander perspectief, waarbij duidelijk wordt dat de grens tussen goed en fout lang niet altijd even duidelijk is maar dat je er niet aan ontkomt om keuzes te moeten maken.

Released

Love in a Bottle Poster

8 april 2022

Feature film

Love in a bottle

March 2020. After a brief encounter on the airport, two people - both living in a forced quarantine - start a Facetime relationship during the Covid-19 lockdown. How viable is a relationship that could just as well have been a fantasy?

Released

Released

Feature film

Stromboli

De recent gescheiden Sara is voor het eerst alleen op vakantie. Omdat haar ex-man Karel met de kinderen naar Frankrijk is vertrokken, heeft Sara zich ingeschreven voor een ‘From Fear to Love’ retreat op het Italiaanse vulkaaneiland Stromboli. Omringd door haar succesvolle, rijke, de schone schijn ophoudende mede-cursisten, wordt Sara uiteindelijk gedwongen de pijnlijke trauma’s uit haar verleden onder ogen te zien.

Released

Sep 2019

Korte film

Colosseum

Zwaargewicht Kagan verlaat als overwinnaar een kickboksgala. Hij worstelt met de polarisatie binnen én buiten de ring. En hij is het zat. Moegestreden stapt hij ergens een plaatselijke bar binnen. Zal deze avond hem helpen om zijn zorgen over xenofobie in zijn carrière en zijn dagelijks bestaan even te vergeten?

In development

TBD

Feature film

Mata Hari

Mata Hari was een moderne vrouw in een oude wereld. Vrijgevochten. Vooruitlopend op haar tijd. Deze speelfilm vertelt haar verhaal in vier hoofdstukken, die elk een deel van haar leven vertegenwoordigen. Het wordt op een frisse en eigentijdse manier verteld en vooral: niet vanuit een mannelijk oogpunt, maar door haar eigen ogen.

Released

20 april 2022

Feature film

The Bay of Silence

Will gelooft niet dat zijn vrouw Rosalind iets te maken heeft met de moord op hun zoon. Maar dan ontdekt hij de duistere waarheid over haar verleden, die haar linkt aan een andere onopgeloste misdaad.