Released

Feature film

Released

Producent

Levitate Film

De Familie Film & TV

Scenarist

Roos Ouwehand

Paula van der Oest

Regisseur

Michiel van Erp

Naar het boek van

Saskia Noort

Financier

Nederlands Filmfonds
CoBo
Netflix
September Film
BNNVARA

Cast

Elise Schaap
Pieter Embrechts
Tim McInnery
Anna Channelor
Taz Munya
Christian Hillborg
Neerja Naik
Marisa van Eyle

De recent gescheiden Sara (±45) is voor het eerst alleen op vakantie. Omdat haar ex-man Karel met de kinderen naar Frankrijk is vertrokken, heeft Sara zich ingeschreven voor een ‘From Fear to Love’ retreat, op het Italiaanse vulkaaneiland Stromboli.
De andere deelnemers zijn stuk voor stuk glanzende, goed verzorgde mensen, die rijk genoeg zijn om tweeëneenhalf-duizend euro neer te leggen voor een weekje zelfliefde. Allemaal laten ze geen kans onbenut om te benadrukken dat ze deze therapieweek niet al te serieus nemen. Het new age gedoe, waar JENS (±50), de Scandinavische cursusleider in grossiert, vinden ze potsierlijk en achter zijn rug gniffelen ze om zijn clichématige oneliners.

More projects

All projects

Released

Sep 2019

Korte film

Colosseum

Zwaargewicht Kagan verlaat als overwinnaar een kickboksgala. Hij worstelt met de polarisatie binnen én buiten de ring. En hij is het zat. Moegestreden stapt hij ergens een plaatselijke bar binnen. Zal deze avond hem helpen om zijn zorgen over xenofobie in zijn carrière en zijn dagelijks bestaan even te vergeten?

In development

TBD

Feature film

Mata Hari

Mata Hari was een moderne vrouw in een oude wereld. Vrijgevochten. Vooruitlopend op haar tijd. Deze speelfilm vertelt haar verhaal in vier hoofdstukken, die elk een deel van haar leven vertegenwoordigen. Het wordt op een frisse en eigentijdse manier verteld en vooral: niet vanuit een mannelijk oogpunt, maar door haar eigen ogen.

Released

20 april 2022

Feature film

The Bay of Silence

Will gelooft niet dat zijn vrouw Rosalind iets te maken heeft met de moord op hun zoon. Maar dan ontdekt hij de duistere waarheid over haar verleden, die haar linkt aan een andere onopgeloste misdaad.