release NL 2021

Feature film

Released

Producent

Levitate Film

Silent Bay Productions (UK)

So What Pictures (IT)

Vigilant Entertainment (USA)

 

Scenarist

Caroline Goodall

Regisseur

Paula van der Oest

Cast

Claes Bang

Olga Kurylenko

Brian Cox

Rosalind (Kurylenko) en Will (Bang) leven een benijdenswaardig leven in Londen. Zij is een gevierd kunstenaar, hij is een betrouwbare ingenieur, stiefvader van haar tweelingdochters van acht jaar. Wanneer de moeilijke geboorte van hun zoon, Amadeo, de zorgvuldig opgebouwde wereld van Rosalind op zijn kop zet, verdwijnt ze abrupt met haar kinderen en het jonge kindermeisje Candy (Shalisha James Davis). Will vermoedt een link met een onlangs aangekomen koffer uit Frankrijk, gevuld met foto negatieven.

More projects

All projects

in release

5 juni 2021

Feature film

De Slag om de Schelde

Drie jonge mensen beleven de oorlog elk vanuit een ander perspectief, waarbij duidelijk wordt dat de grens tussen goed en fout lang niet altijd even duidelijk is maar dat je er niet aan ontkomt om keuzes te moeten maken.

In development

Najaar 2022

Feature film

Gerrit van der Veen

Een charmante, maar niet bijzonder talentvolle, rokkenjagende beeldhouwer, een openlijk homoseksuele kunstenaar, een jongensachtige lesbische celliste en een excentrieke museumconservator vormen een onwaarschijnlijk verbond en plegen een van de bekendste aanslagen in de Tweede Wereldoorlog; die op het bevolkingsregister in Amsterdam.

Coming soon

Love in a Bottle Poster

24 juni 2021

Feature film

Love in a bottle

March 2020. After a brief encounter on the airport, two people - both living in a forced quarantine - start a Facetime relationship during the Covid-19 lockdown. How viable is a relationship that could just as well have been a fantasy?