Love in a Bottle krijgt exclusieve voorpremière

06 mei 2021

LOVE IN A BOTTLE, de nieuwste film van Paula van der Oest krijgt op vrijdag 21 mei een exclusieve online voorpremière tijdens de tweede editie van Kijk Ons, een initiatief van het Nederlands Filmtheater Overleg, Eye Filmmuseum, Nederlands Filmfonds en het Nederlands Film Festival. De eenmalige online vertoning, voorzien van een vooraf opgenomen Q&A met regisseur en scenarist Paula van der Oest en actrice Hannah Hoekstra, is te zien via het online platform Picl.

Liefde op het eerste gezicht bestaat. Soms kijken twee mensen elkaar aan en beseffen: dit is het. Zo ook bij Lucky (Hannah Hoekstra) en Miles (James Krishna Floyd), ook al hebben ze elkaar slechts vluchtig op het vliegveld gezien. Allebei haastig onderweg naar huis, omdat de wereld opeens in de greep van Covid is. En zo zit Miles in Londen en Lucky in Amsterdam. Beiden opgesloten in hun eigen huis, ver weg van elkaar. Het enige dat ze zeker weten, is dat ze elkaar willen leren kennen en dat ze een paar ongestoorde weken voor de boeg hebben om dat te doen. Hier begint hun liefdesgeschiedenis. Maar zou de relatie ook standhouden als ze straks weer uit hun online bubbel kunnen stappen?

Check www.kijkons.nu voor tickets. Per deelnemend filmtheater zijn 100 tickets verkrijgbaar.

More news

All news
The Forgotten Battle will have its unique premiere in Vlissingen on Monday 14th of December. CineCity will be the first cinema in the Netherlands to screen the film in all theaters throughout the day.

10 dec 2020

De Slag om de Schelde de hele dag door vertoond op maandag 14 december in CineCity, Vlissingen.

10 dec 2020

Vliegtuig uit De Slag om de Schelde is voortaan te zien in oorlogsmuseum Bevrijdende Vleugels

04 dec 2020