VACATURE: UP & productieleiders

12 apr 2022

Levitate Film, producent van speelfilms, drama- en fictieseries, bekend van onder meer De Slag om de Schelde, Love in a Bottle & Kerstgezel.nl, is vanaf mei op zoek naar een uitvoerend producent & productieleiders.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent eindverantwoordelijk voor een project binnen Levitate Film. Je weet een concept naar een stevig productieplan te vertalen en houdt daarbij de kwaliteit, planning en begroting van een project in de gaten. Dat is zowel inhoudelijk en organisatorisch als financieel, want ook budgetten, afspraken maken en planning vallen onder jouw paraplu. Jij bent goed op de hoogte van de voortgang van het project en voelt precies aan wat de betrokken partijen van jou verwachten. Je collega’s mogen altijd bij je aankloppen – vooral als er knopen doorgehakt moeten worden.

Over Levitate Film

Levitate Film is het productiehuis van Alain de Levita, Paula van der Oest, Mark van Eeuwen en Matthijs van Heijningen, en produceert hoogstaande en relevante film en TV-series voor de nationale- en internationale markt.

Heb je interesse in deze functie? Stuur een mail aan Hanneke Bosman, hanneke@levitatefilm.com.

Voor meer informatie over Levitate Film: www.levitatefilm.com

More news

All news
STROMBOLI: It’s a WRAP

14 jan 2022

Levitate Film trekt reclamemaker en filmregisseur Matthijs van Heijningen aan als partner en creative producer

21 dec 2021

LOVE IN A BOTTLE wint Special Jury Award op het Alexandria Film Festival

20 dec 2021