8 april 2022

Feature film

Released

“Literally so so so gooood! If you started dating this Corona year, you’ll understand!” — Mia Nicolai

Producent

Levitate Film

Scenarist & Regisseur

Paula van der Oest

Director of Photography

Guido van Gennep NSC

Production design

Harry Ammerlaan

Financier

The Netherlands Film Fund

Distributeur

September Film

Disney+

Cast

Hannah Hoekstra

James Krishna Floyd

Maart 2020. Twee mensen – beiden in gedwongen quarantaine – beginnen tijdens de Corona-lockdown een liefdesrelatie via Facetime. Maar hoe levensvatbaar is een relatie die net zo goed een fantasie had kunnen zijn?

 

More projects

All projects

Released

Released

Feature film

Stromboli

De recent gescheiden Sara is voor het eerst alleen op vakantie. Omdat haar ex-man Karel met de kinderen naar Frankrijk is vertrokken, heeft Sara zich ingeschreven voor een ‘From Fear to Love’ retreat op het Italiaanse vulkaaneiland Stromboli. Omringd door haar succesvolle, rijke, de schone schijn ophoudende mede-cursisten, wordt Sara uiteindelijk gedwongen de pijnlijke trauma’s uit haar verleden onder ogen te zien.

Released

Sep 2019

Korte film

Colosseum

Zwaargewicht Kagan verlaat als overwinnaar een kickboksgala. Hij worstelt met de polarisatie binnen én buiten de ring. En hij is het zat. Moegestreden stapt hij ergens een plaatselijke bar binnen. Zal deze avond hem helpen om zijn zorgen over xenofobie in zijn carrière en zijn dagelijks bestaan even te vergeten?

In development

TBD

Feature film

Mata Hari

Mata Hari was een moderne vrouw in een oude wereld. Vrijgevochten. Vooruitlopend op haar tijd. Deze speelfilm vertelt haar verhaal in vier hoofdstukken, die elk een deel van haar leven vertegenwoordigen. Het wordt op een frisse en eigentijdse manier verteld en vooral: niet vanuit een mannelijk oogpunt, maar door haar eigen ogen.