TBD

Feature film

In development

Producent

Levitate Film

Veri Media

Scenarist

Adam Gyngell

Fred Fernandez-Armesto

Regisseur

Paula van der Oest

Margaretha Zelle werd geboren in Holland in 1876 en stierf op 41-jarige leeftijd in een veld in Frankrijk, beschuldigd van dubbelspionage.

In het begin van de 20e eeuw werd ze als exotische danseres ‘Mata Hari’ een van de meest bekende vrouwen ter wereld, de eerste beroemdheid van de Moderne tijd. Tijdens haar leven was ze bekend onder een aantal verschillende namen, zo creëerde ze steeds een nieuwe identiteit: Margaretha, Mata Hari, H21 en gevangene 7214625.

Deze film vertelt haar verhaal in vier hoofdstukken die elk een deel van haar leven laten zien. Verteld op een frisse en eigentijdse manier, nu eens niet vanuit een mannelijk perspectief, maar vanuit haarzelf.

 

More projects

All projects

Released

Released

Feature film

Stromboli

De recent gescheiden Sara is voor het eerst alleen op vakantie. Omdat haar ex-man Karel met de kinderen naar Frankrijk is vertrokken, heeft Sara zich ingeschreven voor een ‘From Fear to Love’ retreat op het Italiaanse vulkaaneiland Stromboli. Omringd door haar succesvolle, rijke, de schone schijn ophoudende mede-cursisten, wordt Sara uiteindelijk gedwongen de pijnlijke trauma’s uit haar verleden onder ogen te zien.

Released

Sep 2019

Korte film

Colosseum

Zwaargewicht Kagan verlaat als overwinnaar een kickboksgala. Hij worstelt met de polarisatie binnen én buiten de ring. En hij is het zat. Moegestreden stapt hij ergens een plaatselijke bar binnen. Zal deze avond hem helpen om zijn zorgen over xenofobie in zijn carrière en zijn dagelijks bestaan even te vergeten?

Released

20 april 2022

Feature film

The Bay of Silence

Will gelooft niet dat zijn vrouw Rosalind iets te maken heeft met de moord op hun zoon. Maar dan ontdekt hij de duistere waarheid over haar verleden, die haar linkt aan een andere onopgeloste misdaad.